Cumhuriyet Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Gelişen dünya koşullarına hazır insan olmanın gerekliliğini yerine getiren, teknoloji ve yenilikleri takip eden, insana insanca hizmeti ilke edinmiş, çağdaş, düşüncelerini hayata geçirebilen, yaratıcı bireyler yetiştiren bir kurum özelliği taşımak.

Misyon: Kendi kendine yetebilen, çok yönlü; zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen, araştırmaya hevesli olan ve proje üretebilen; özgüvene sahip, sosyal ve doğal çevreye uyumlu , saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, geçmişle bugün arasında bağ kurabilen, insan haklarını bilen ve uygulayan, bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: İlde ve ilçede yapılan turnuvalara aktif olarak katılım sağlanmaktadır. İl genelinde yapılan Futsal Turnuvasına katılım sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: ---TÜBİTAK 4006 proje yarışmalarına katılım sağlanmaktadır.
Proje Çalışmaları: ---TÜBİTAK 4006 proje yarışmalarına katılım sağlanmaktadır
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ---

WEB - https://beydagcumhuriyetcpal.meb.k12.tr

Adres - Aktepe Mahallesi Köprübaşı Mevkii No75 35790 Beydağ/İZMİR

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - 12276 nüfusuyla İzmir´in en küçük ilçelerindendir. Ödemiş´e 30km, Nazilli´ye 42 km uzaklıktadır.

Adres - Aktepe Mahallesi Köprübaşı Mevkii No75 35790 Beydağ/İZMİR

Ulaşım Taşıma kooperatifi araçları ve ESHOT otobüsleri(Ödemiş´ten)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulun bulunduğu ilçemiz İzmir İline 145km uzaklıktadır.